Tak jako vždy si prohližim na GP forum všelijake slataniny a hle ......temá na uklizeči dropů ......mno ,az si to pŘečtěte ,tak pro vás ,jsem připravil statastku co "tři" strany chtějí a co nechtějí proto ,aby se ten to probem vyřešil snadno a rychle.
Tak tedy roztřidil jsem to na tři strany ,jak jsem řikal na přisně dodržovani GM pravidla ,na zastance pro nelagujici servr a na liné nukery ,které se jim nechce zbyrat drop .Kdo skutečně dělá chybu ? Vcelku ,když to vezmem tak všichni.
Zloději/ukližeči
+ zajištují minimum dropu na celem servru
+ nemusí nic zabijet ,všechno se to vali kolem ,po těch liních nukerů a tím padem maji přinos adenů
- okradají lidi ,kteří si pracně tyto dropy vydropovali z mobaku
- jsou často pekilnutí a ztracejí expy (takže ,když neexpi ,ale berou jen drop ,tak zdeleliluji)
Líní hrači/nukeři
+ mají z expu nejen prožitek ,co za den udělali ,ale pěkně pak vypada chat toho co nasbírají z koberců dropu
+ maji mistečko ,maji vše ,tak proč to komlikovat ,když ke konci to můžou zebrat vše (ušetři tím hodně času)
- zatěžuji servr a tím taky vznikaji lagy
- diky lenosti ,jim převlastni jejich majetek někdo cizej a pak jsou obětí nuceného PK ,před dotěrném zloději
Vcelku ,ale vím o jednom kompromisu těchto dvou stranach (jak to ,že prvni je lina a druhá je zlodějická) a to ,že jsem jednou na jinem sevru viděl ,že drop automaticky se uschva z mobaka hned k majiteli ,kdo ho zabil .Inu vyřešili by problemy ,jak s kradeží ,tak i s lagama servru ,JENŽE .......a taky důvod proč jsem uvedl třetí stranu GM je ,že by to vlastně porušilo nejzakladnější pravidlo a to "zakrok servru" ,když si uvědomime ,že tento zakrok servru by vyřešil lagy a pady servru ,tak je to i jejich chybka(mala ,ale je).
Jak víme ,tak servr je imuní vuči jakýkolich velkých změn a tak jak vidite ,tak jak jednoduché řešení by bylo k oběma sporujicím stranach ,kdyby nedrželo jedno mocne pravidlo "zakrok servru"
Řešení ? .....Žadne ......budou se muset na to hračí zvyknou ,protože to patří (jak nějakej gm řek) do hry .......,takže proč vlastně hadaji se hrači ,když tento spor mezi uklizeči/zloději a linimy nukery taky patři ke hře ....
Jo a narávěr ,ať si taky GM tým nestěžuje ,že hrači jim naražeji na lagy a pady ,když by logicky mohli jednoduše eliminovat tento problem ,ale ne ....proč to dělat jednoduše ,když to jde složitě ...
PS: Uf .....,tak jsem měl sto chuti napsat toto na GP ,že jsem to napsal zde XD ........jelikož tam by mě z toho určitě zabanovali za flam ........ er chapete co ,asi mě tam zhruba naráží na tuto diskuzi ne ?
Here is odkaz klik for guck mal
http://la2.gamepark.cz/forum/viewtopic.php?p=157879#157879