Mno pro měto znamená jedine ,the fun happy end for GP
Tedy jestli tak čtu ,tak to chápu takle :Bude se hledat nové vedení do konce tohoto roku 2008 ,jestli se nenajde servr officialně se ruší a na C6 můžem zvysoka zapomenout.
Tedy jestli mě chápete a podle témat na tomto fórum ,tak víte ,že jsem se na tu c6 těšil hodně dlouho a vím teď ,že i kdyby vedení našlo náhradu ,tak tu bude pořád C4 a nebo zabugovanej servr na c6 ,či víš .I když si myslím ,že náhradu nenajdou ,jelikož to co vydržela tým DKtech na tomto servr ,to nemůže nikdo vydržet na tomto servru maximalne 3 měsíce .Je obdihodné ,že tento tým vydržel 4 roky s těma ....nebudu se vyjadřovat ......prostě těm následovníkum Ethinoala .
Tedy já si upřímě myslím ,že za všechno může Ethineo a jeho banda .Upřímě doufam ,že pokud bude nové vedení ,tak ať je zabanuje .Oni si užívají a ostatní kdo za to nemohou za to trpy .Snad je zabanuji ,aby novému týmu neprotekly nervy .
Pro mě to znamená možná konec na tomto servru ,jelikož nemám naladu ,promrhat život nuděním v MDT ,či pokládat hru jako chatovou funkci .Chci ,abych se mohl bavit ze hry a zážitky ,ne promrhat to por nic za nic .Promiňte ,ale já na tomto servru nemám cíl ,kterým bych se držel .Jediná šance byla c6 a ta právě tímhle pošte propadlo tato možnost do rakve .
Jinak jste byli všich fajn ,kdyby jste něco potřebovali dejte mi ICQ ....jo a specialní poděkování pro Elitu Z HeavensMartyrs ,která přešla do tohoto klanu držet tento spolek náš...bez nich bych ani nemě důvod se vracet
,což za ně děkuji ,že jsme dokázali vytvořit tento klan funkční a vysoce postavení .Věřte ,že bych s váma zustal ,ale bylo by to však víte mrháním s časem se životem .Hra je od toho aby vás bavila ,ne aby jste otrocky hráli pro druhý
.....tak zatím ahoj .....možná se budu logovat do konce prázkach ....pak na začátku září vás opouštím
škoda ,že to takle dopadlu kvůli Ethinolský obhajovcům .....na GP fórum se cítim jako v soudu proti velké porotě ,které je porti vám ..