DancerBlade
Poeet p?íspivku : 57 Age : 34 Registration date : 29. 07. 08
| Předmět: Neco k zamysleni Wed Aug 20, 2008 2:35 am | |
| Mam par otazek na ktere teda neznam odpoved a mely bysme se nad tim pozastavit.....vsadim se zhe damed nebo kmza to budou 100% vedet:) Prvni otazky by byla dole v Garden of Eva je jedna vodni zed ktera se neotvira a dale v ni pokracuje chodba. Jak ji otevrit a kam ta chodba vede? Druha proc jsou tajne zdi take v GoE a jak je otevrit? | |
|
Darkamzik Admin
Poeet p?íspivku : 167 Registration date : 23. 07. 08
| Předmět: Re: Neco k zamysleni Wed Aug 20, 2008 3:00 am | |
| Jo tak nad tím ,jsem taky lámal hlavu . Ty dveře se prej otevíraji jednou za hodinu .... ,ale nidky jsem tam nebyl ...prej ,že tam je WB ,či RB ........a vťech zdech .......prej se dá tostřílet s mnoha nukama.......tam dál vejde chodba k Rb ......čí co .....aspoň si to tak pamatuji .........a vůbec ......nejlepší by bylo mapu pro GoE .....,ať víš co tam je. Myslim ,že jsem vše odpověděl | |
|
DancerBlade
| Předmět: Re: Neco k zamysleni Wed Aug 20, 2008 3:10 am | |
| mno tag asik zitra budu hodinku cekat a uvidime jestli se to otevre nebo ne:) protoze zvedavost mi neda spat:) a mapu sem hledala taky me to napadlo ale zatim bez uspechu:( | |
|
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Neco k zamysleni Wed Aug 20, 2008 1:18 pm | |
| jj otevira se to po case a je tam hodne RB.....chodivame tam s partou protoze to tam lidi nevymlacuji stejne jako na Devil islandu kde potrebujes dykare aby otevrel dvere.... |
|
DancerBlade
| Předmět: Re: Neco k zamysleni Wed Aug 20, 2008 1:56 pm | |
| mno ale po jakem case? sedela sem tam hodinu a nic:( a zjisttila sem zhe tam jsou RB od 51+ do 65+ nejak tak to bylo na netu......hledala sem na googlu a vyjel mi seznam asik 10ti rbcek mozna 15ti | |
|
Fildanecro
Poeet p?íspivku : 31 Age : 32 Registration date : 26. 07. 08
| Předmět: fildanecro Thu Aug 21, 2008 7:29 pm | |
| No kdyz sem tam chodil na Rb tak sme cekaly +- 5 minut ale to nikdy newis kdy byly predtim dvere otevreny.....a za temi dvermy sou tak 6 dalsich a vzaaadu sou skupinky a Rbcka 45/50 misim.....ale stal ose taky to ze sem z pulkou prty prosel a pak sem cekaly jak truby venku | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Neco k zamysleni | |
| |
|